Míša.. , Apartheid..

jp.poezie » ´JP´ POEZIE A JINÉ TEXTY~ČLÁNKY » Míša.. , Apartheid..

29.12.2021, JP

..

Poznal jsem..na cestách, toulkách, svých..Lásku..

Míšu..jednu, druhou, třetí..

Je Míša Mášou ? Nuž..NENÍ Mášou. Míša je Míša..jedna, druhá..třetí..,

přičemž Máša i Míša mívají děti.

CO daly Mi ?

Nuž..Míši, když nedáváte, krom FB, ´Míši´, ať už (například) blond, či brunetka, nebo čokoládová, Evropanka, z USA, Rusky mluvící, či z Izraele nebo z Palestiny, Česky mluvící, či Slovensky..atd, atd..,  možnost pošty Vám ode Mne, POŠTY_ADRESU Vaší.. pro Mne tenhle klíč, adresu poštovní Vaší, pro možnost naší vzájemné komunikace, konverzece, tedy té i takto dostatečné, ..nedivte se..že zůstávám od Vás PRYČ. Jinak TO nevidím..jinak TO nebude.

TOŽ.. FB Tvůj, bez adresy Tvé, poštovní, ( ..ať jsi kouzelná víla, nebo bylinka.. ) SI třeba NALOŽ.

~~

Apartheid:

Patří sem tenhle pojem ?

No, myslím, že sem i, zrovna patří. Proto o něm zde píši.

APARTHEID mívá dnes mnoho podob, obdobně jako FAŠISMUS, ANTISEMITISMUS . Tyto pojmy Mívají společné rysy, které lze nazvat společným jmenovatelem..tím je styl chování k druhému člověku, k druhým Lidem, které lze nazvat Fašismem. Dokonce se dá i řící, že uvedené pojmy se v dnešní době i různě prolínají..jen změnily svou formu různě. Změnily se formy jejich provozování.. na úrovni jednotlivců, skupin.. . Dá se i říci, že do uvedených zde skupin chování, pojmů, lze přižadit i některé druhy narcismu, klerikářství.. TO podle toho, jaký má, to které chování, záměr, i dopady na vnímání zůčastněných, na společnost. Vše je propojeno, nic není v Kosmu odděleno aniž by TO nemělo dopady širší.

Ono ani tak nejde, například, o to, jestli si holka, některá, tutlá pro sebe svou poštovní adresu, nebo jestli ji zveřejňuje, jelikož je to její výsostné právo, ale jde o to, nže když se, například takhle, chová větší skupina osob, více skupin osob, tak vzniká silně nezdravé společenské prostředí. No, a ve sdělovacích prostředcích můžeme vídat, slýchat, informace o tom, jak například i děti dnes, se sebepoškozují, i se pokoušejí v mnoha případech i v ČR o sebevraždy..Což považuji za naprosto absurdní, kam TO společnost jako taková, dopracovala..kvůli sociálním sítím, a nezdravému chování na nich, ..dopadů následných.. A lékaři, vědci, sociologové, se DIVÍ. No, ..,,NEDIVTE SE. Ještě tohle vše, po dekády, podporujete." A když například Já o tom takhle píšu, leckdy Mne máte málem za exota. Holka, která na sebe uvádí na FB číslo mobilu..tak TO se nezlob, ale když Tě neznám, tak Ti nebudu za účelem nějak vztahu nečekaně zprvu telefonovat, to je naprosto MIMO, taková pseudo alibi představa..uvedeného jakože kontaktu na fb. ( například )

~~

Já navrhuji, aby když už spolu Lidé mají komunikovat, tak aby byla možnost normální, alespoň emailové komunikace, přímé, ne zprostředkovaně přes někoho..dají se nastavit, ( například i, dočasné ) automatické odpovědi v nepřítomnosti. (Snad by TO, tedy uvedení alespoň základního emailového kontaktu na sebeměla být i základní_slušnost. Samozřejmě i s následným odpovídáním na zprávy podle jejich obsahu..tedy nemám na mysli spam ).No, pokud člověk, Lidé, chtějí žít veřejně, a při tom vlastně anonymně, tak se nemohou divit následkům..Ty se dají přirovnat na kvantové úrovni ke štěpným reakcím atomů i jejich mnohem menších částí energíí, o to však se širšími i v čase dopady. Lidé se pak diví, co že se to na Zemi vše děje nepříjemného. To podporují nesoudržná, proti_soudržná, chování Lidí mezi sebou. Do toho spadají jakékoli křivárny vůči bližnímu, bližním, provozované, jakékoli snahy nějak uškodit druhému, druhým..atd, atd.. Někdy se Lidé tak chovají nevědomky, jindy s úmyslem..podle toho pak lze očekávat intenzitu důsleků v kvantových energiích v Kosmu, ze kterých JE VŚE V NĚM STVOŘENO. Já vím že se i Lidé například rozvádějí..avšak, i při tom, i potom, to musí mít svá pravidla. Pokud taková pravidla někdo z nich, naruší svévolně, či dokonce zlovolně, nebo například třetí osoby, subjekty, jako například instituce státní.., tak ti, kdož to způsobili tak, jsou zodpovědní, i karmicky, za souvislosti násedné. Když vezmeme v úvahu, že se rozvádí každý cca 2pár, a to, co se například píše na Adikia.cz po dlouhé dekády, a fašismus, o kterém píši, porušování Lidských práv na planetě Zemi, tak si po té lze i uvědomit, důsledky. Ona ta Lidská práva, TO není jen tak, jako.. TO JE V KOSMU VELMI DŮLEŽITÝ POJEM z hlediska kvantových kosmických energií. Ti, kdož porušují, jakkoli, Lidskoprávno, mají na svědomí ve značné míře i následné karmické reakce Kosmických kvantových energíí..což se projevuje různě, i například různě zvýšenými prouděními živlů_pěti_elementů, včetně oteplování klimatu.. atd, atd. viz i dále v Mém Písmu na toto téma.

~~~

Dříve měli Lidé možnost si napsat web, kdy byl na ně i přímý kontakt. Dnes Lidé se mnohdy schovávají za sociální sítě (například), kde si různě blokují možnosti je oslovit..(takto se chovají nejednou, i bez sociálních sítí, napříkla i státní instituce..úředníci, úřednice v nich..poslanci se leckdy ani neobtěžují Lidem na emaily odpvédat..) TO JE PAK PSYCHOPATIE, když náhodou chci někomu, třeba i soukromě, nějak napsat, a ono to nejde..různě. Navíc, tak do takové komunikace vstupují jiné subjekty, jiní Lidé, přežvýkají si ji po svém, případně ji i mediálně, či i oplzle posměšně, okomentují, či rovnou destruují.. NO_CO_JE_TOHLE_ZA_SVĚT ??!!

~~

Například se s ním setkávám osobně, tedy vůči Mne, (..nejspíš jsou takto se chovat k Lidem, kteří jim něčím nejsou pohodlní politicky názorově) tu méně, jinde jindy..více.., v_podobenství  tak i zvaně antiKristsky, antiKřesťansky.. od subjektů a Lidí některých v nich, zde uvedených: https://FASCISMCZ.proweb.cz  ..přičemž to různě jako na oko skrývaj, kamuflujou..i okázale zasvěceným, pro rádoby plezír jejich. No, dokud Vy, kdož to provozujete z uvedených subjektů, to provozovat nepřestanete, do té doby z Mého písma takto v něm uvedeně nezmizíte. Tím si můžete být jisti.

~~~


Webové stránky zdarma